masaze Zapadocesky kraj prodejna zena

General Public Chat

Moderators: THF Leaders, OOTL Leaders, AEF Leaders, NWTA Leaders, FF Leaders

masaze Zapadocesky kraj prodejna zena

Postby Inelryingeree on Thu Nov 12, 2009 9:52 pm

Image
Image

van helsing, Doporuиuji pшнmэ kontakt, fotky ti to opravdu nenahradн. ..no, pмknй tlachy panн majitelko ! navnadit pмknou fotkou, krбsnэm tмlниkem a kdyћ pak nмkdo pшijde, snad zщstane, ћee ?? a vybere si i z jednй, иi ze dvou, kterэ jsou " jakљ takљ ". Dнky o to zбjem nenбme. Tedy aspoт jб ne ! jak je vэљe psбno. Nebyl jste nekdo tady? Docela by me to zajimalo a ac jsem hledal (dost mozna ze spatne), tak jsem nic nenasel... Panove, vcera jsem zkousel Sylvinku. Dlouho jsem premyslel, jestli sem neco napisu, nebo si ji nejdriv na 14 dni vezmu na Seychely, tam si s ni do sytosti uziju a ostatnim ji necham az potom, ale nakonec jsem si rekl, ze se s vami podelim. Musim rict, ze to je pro mne objev petiletky. Je nadherna (bez kecu, z meho pohledu nejhezci holka z me dlouholete nornicke historie), komunikativni, prijemna ... Specielne doporucuju pro hornaky, kdyz je na me vybalila, tak jsem se musel stipnout, jestli se mi to jen nezda. Je krasne stihla a k tomu ma fakt super pevny petky. Doufam, ze dal to nemusim popisovat :) A navic si to umi pekne uzit. Doufam, ze nam tady dlouho, dlouho vydrzi. Cau, doporucte mi nejakou buchtu s vetsima peknyma kozama, je mi jedo kolik ji je :twisted:
sex na private Bohumin Subinky lehka holka Utery old+pussy
kurvy stare Duba Vizovice prodejna zena Cesky Krumlov sex na private eroticke seznamky Svratka Severomoravsky kraj nevestka Breclav striptyz ladyboy Pardubice lehka holka eroticka seznamka Chribska prodejna zena Libochovice
Inelryingeree

Return to Public General